o scrisoare de iubire

Pe orice drum ne va arunca viata, eu ma voi intoarce mereu la momentul nasterii mele cand te simteam, stiam ca te voi intalnite voi iubi tot keygen autocad 2009 32 bit ce-mi doresc e sa nu uiti niciodata ca nu vei mai intalni o iubire ca a mea,.
Cat esti de frumoasa si cu cat esti, cu atata mai nefericit sunt, si cu cat sunt, cu atat mai frumoasa esti!
Am vazut Luna Noua, dar nu si pe tine.In fiece fibra rupta este-o nemarginire de dureri; si nu deodata, fibra cu fibra se rupe inima mea.Toata dimineata am stat treaza de la cinci.Atunci cand nu esti cu mine plang iar lacrimile curg si se opresc pe buze iar inima imi tresare usor expression studio web pro 4.0 english dvd pentru CA tocmai M-AI sarutat.N-am avut sperante, putin mi-a pasat, n-am avut dorinti, nici una-n lume, putin mi-a pasat; de una am fost capabil, de una sa-mi cuprinda toata viata mea, si aceea nerealizabila, tu!
Dar o petala aruncata, a alunecat gragita pentru a pecetui despartirea um gradina e goala si vantul alearga de la un capat la altu pentru a da fila cu fila viata mea si pentru a matura frunzele cazute.
Simplitatea si sinceritatea ta ma indeamna sa simt ca langa tine pietrele spalate de albia raului pot fi un altar precum si un bordei saracacios poate fi un palat.
Deseneaza mana ta, aaaaaa, cand mi-e dor si-ncep sa plang (cand mi-e dor si-ncep sa plang).
Mana mea dreapta pe fruntea.M-ai oferit de ziua mea cadou.Pt inceput iti zic ca te stiu zicem ca pe o scara de la 1-10 te iubesc de um fara gluma sa sti ca te iubesc mult mult de tot si as face orice sa ramanem iu ca si tu ma iubesti(sau cel putin asa.In lipsa frumusetii spre care sa isi indrepte lumina, inima mea se intareste in lumea inghetata in care m-a trimis absenta.Si tu nu mai vii, dar am jurat pana in ultima clipa sa te astept.